Excursie Waterstof en wonen in Rozenburg

Let op: het maximum aantal inschrijvingen voor deze excursie is inmiddels bereikt. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, vragen we je vriendelijk je af te melden, zodat mensen die op de wachtlijst staan, kunnen worden toegelaten. Bedankt! Denk er tevens aan je aan te melden voor de BUS!

Voorafgaand aan het hoofdprogramma bij Lely kunt u aanhaken bij een excursie bij "de buren" op Rozenburg.
Stedin heeft hier een proefproject in het kader van 'Power2Gas' gerealiseerd dat huizenblokken met waterstof verwarmd in plaats van aardgas. Omdat hiervoor veel minder hoge eisen aan isolatie worden gesteld een reuze interessante showcase ontwikkeling waar u bij kunt zijn!

Uiterlijk aanwezig zijn om 12:45 uur 

Start programma: 13.00 uur Excursie praktijkproject Waterstof in Rozenburg (max. 45 deelnemers)

BUS
Voor de deelnemers op Rozenburg is een bus beschikbaar. Deze rijdt van de veerpont (Rozenburgzijde) naar de locatie. (De pont vertrekt om 12.10 uur en 12.30 uur uit Maassluis. De bus rijdt volgens plan aansluitend op aankomst van de pont in Rozenburg heen en weer, 2x.) Na de excursie rijdt deze rechtstreeks naar Lely. Na de bijeenkomst bij Lely rijdt deze bus naar de veerpont (Maassluise zijde). Als u voorafgaand aan het programma uw auto of fiets in Maassluis bij de veerpont parkeert, wordt u daar einde middag weer afgezet. Omdat parkeerruimte bij Lely beperkt is het fijn als zoveel mogelijk mensen van deze gelegenheid gebruik maken.

Wij horen graag voor 1 november voor de deelnemers aan de excursie: of u gebruik maakt van de bus op Rozenburg/Maassluis.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via:  aanmelden@vvdmaassluis.nl
Afbeelding: infographics via Pixabay