Grafisch ontwerper


"Een foto zegt meer dan 1000 woorden." We houden van efficiëntie, dus daar ben jij!

We maken foto's tijdens bijeenkomsten, willen deze plaatsen op bijvoorbeeld Facebook, onze website, én ons Instagram account. Dat laatste gaan we enkel actief inzetten als dit met een professionele uitstraling kan.

Ook aankondigingen van events kunnen veel aansprekender dan we nu doen. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen.

Grijp je kans, laat ons je creativiteit zien, en hopelijk word jij onze vaste designer.

Deze functie is geheel naar eigen uren, tijd en locatie in te delen. Het is prettig als je zelf op events ook foto’s maakt, maar omdat je nooit overal bij kan zijn, is het vooral van belang dat je goed om kan gaan met het ontvangen van veelal willekeurige foto’s gemaakt met telefoons.

Ondanks alle flexibiliteit verwachten we dat foto's van een event binnen 10 dagen online geplaatst (kunnen) worden.

En verder? We verwachten vooral een zelfstandige werkhouding, waarbij je bepaalde soms foto's enkel voorziet van ons logo of (door jou, in overleg met ons, ontworpen standaard) frame, maar je op andere momenten juist zelf een relevante illustratie voordraagt.

We willen niet iemand die zegt “laat maar weten als ik wat kan doen”, maar juist iemand die vraagt om de foto’s of n.a.v. geplande events zelf met een creatief voorstel komt.

 

We bieden je een enthousiast team en interessant (zakelijk) netwerk. Je draagt bij aan een professionele uitstraling van het netwerk. En verder is EZI een ideaal platform om je werk te presenteren zodat je er mogelijk vervolgopdrachten uit haalt. 

Ben je enthousiast geworden?! Mail ons dan een bericht met motivatie, voorbeelden/ portfolio, naar: secretaris@ezi.vvd.nl 
We zullen binnenkort een nieuwe kennismakingsbijeenkomst organiseren. In dat geval komt hier een deadline te staan voor het inzenden van berichten. We zien je bericht echter nu al graag tegemoet!
Bedankt!