Liberale Open Dag en AV mei 2024 (landelijk event)

Op zaterdag 25 mei organiseert de VVD weer de Liberale Open Dag. Het belooft een mooie dag te worden vol met interessante sprekers, inhoudelijke sessies, en alle mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Locatie:
De Liberale Open Dag vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein.

Toegang:
Tickets kunnen gekocht worden vanaf eind april via de VVD site, waar ook de Statuten en het Huishoudelijk Reglement staan.
Het Hoofdbestuur heeft hiervoor wijzigingen voorgesteld, welke in de Algemene Vergadering behandeld (gestemd) zal worden. 


Programma en AV

  • De ochtend van 25 mei zal in het teken staan van de Liberale Open Dag.
  • Na de Liberale Open Dag zullen we de dag afsluiten met de Algemene Vergadering. Deze zal onder andere in het teken staan van de Europese Verkiezingen.
  • Daarnaast zullen we op de Algemene Vergadering stemmen over de Statuten en het Huishoudelijk Reglement. De wijzigingsvoorstellen hiervoor liggen op dit moment ter inzage bij het Algemeen Secretariaat. Je vindt deze wijzigingsvoorstellen hier.


NB. EZI organiseert dit event niet, dus voor vragen: geen contact opnemen met de secretaris van EZI, maar met het Algemeen Secretariaat van de VVD aan de Mauritskade, Den Haag.