SAVE THE DATE: Netcongestie - met oa Silvio Erkens

Netcongestie: regelmatig in het nieuws - ons elektriciteitsnet is overbelast. 

We zijn bezig om een programma met externe sprekers samen te stellen over dit urgente onderwerp. 

Voor wie?
Deze bijeenkomst valt in de "EZI categorie: theateropstelling". Dit betekent dat iedereen die geïnteresseerd is: van experts tot mensen die geen voorkennis hebben, welkom zijn. Tevens is EZI een open netwerk: je hoeft ook geen lid te zijn van VVD om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Wat?
Wij nodigen in een theateropstelling bijeenkomst diverse experts uit, die een inleiding/ presentatie verzorgen, waarna we met elkaar in gesprek zullen gaan. Vanuit de Tweede Kamer zal Silvio Erkens een van de aanwezigen in de zaal zijn. Hij zal een reflectie geven op hetgeen de sprekers zullen vertellen, maar tevens op hetgeen opgehaald wordt in de zaal.
Zowel expertinput als "gewone" zorgen, vragen of praktijkervaring zijn hierbij waardevol voor Silvio. 

Tevens zorgen wij dat er gelegenheid is om te netwerken: je kunt dus nieuwe mensen ontmoeten en buiten het programma om met elkaar verder spreken. 


NB Ivm de agenda van Silvio zijn wij voor dit event op zoek naar een locatie voor dit evenement op maximaal 1 uur rijden van Den Haag. 

>> Wij willen events bij voorkeur niet in Den Haag organiseren. Agenda's laten dit beperkt toe, maar wanneer het mogelijk is proberen wij de Haagse politici uit Den Haag te krijgen. Suggesties voor locaties, vernemen wij graag.  
Budget: 0 euro ; capaciteit voor een theateropstelling 40-100 personen.