Verkiezings- expertsessie: Cybersecurity

Ivm met de diepgang van de discussie, met tóch de mogelijkheid om diverse thema's aan te kunnen snijden, vragen we (potentiële) deelnemers om van te voren input aan te leveren. Op basis hiervan kan je uitgenodigd worden je input toe te lichten.
Overigens: ook als je niet van plan bent om te komen, of geen groot expert bent, kan je input mailen. Bijvoorbeeld waarover je je zorgen maakt, of aspecten die je vindt dat de overheid juist wel/ zeker niet moet oppakken. 
We organiseren tevens regelmatig meer laagdrempelige events op het gebied van cybersecurity waarbij iedereen, zonder enige voorbereiding, van harte welkom is!
Mbt het verkiezingsprogramma zijn er diverse mogelijkheden door het gehele land georganiseerd, waar ook steeds veel Kamerleden aanwezig zijn, zie: 
Regiobijeenkomsten verkiezingsprogramma

Programma 18 maart:

18:30u: aanmelden beveiliging; we worden opgehaald om in 1 groep naar de fractiekamer te gaan (ben dus op tijd!)

19:00u - 21:00: bespreking content verkiezingsprogramma - nadere info en voorbereiding volgt 

21:00u: gezamenlijk verlaten we de fractiekamer en vervolgens het gebouw van de Tweede Kamer.

Ivm de locatie: fractiekamer, in het hart van de democratie - is vooraf aanmelden noodzakelijk; let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Aanmelden kan (binnenkort en vervolgens) t/m maandag 16 maart via: mijnvvd, tenzij eerder het maximum aantal inschrijvingen bereikt is. Je komt in dat geval op een wachtlijst. (Meld je dus a.u.b. ook af indien je toch niet aanwezig kan zijn.)
Ook experts die geen VVD lid zijn, kunnen zich via mijnvvd aanmelden d.m.v. een registratie. Je wordt hiermee geen VVD lid. (Wel leuk als je je aansluit als vriend van EZI!)  

Bij aankomst in het Tweede Kamergebouw dien je je legitimatie bewijs te kunnen tonen.